A REVELATOR


 

A Revelator Csoport küldetése – mint a név latin jelentése is magában hordozza – hogy felismerést, megvilágosodást, ötletet adjon a benne megbízó partnereinek problémáik megoldásához, vagy új megoldások kereséséhez. A közösen megtalált felismerések, megoldási lehetőségek, gyakorlati megvalósulását, mint revelator, támogatja.

A Revelator Csoport minden szakterületen, minden partner részére az adott körülményekhez igazított, validált, hasznos megoldást ad.

 

Víziónk, hogy az elmúlt két évtized sikeres munkásságára, kollégáink kiemelkedő szaktudására alapozva mindinkább ismert és meghatározó szolgáltatója legyünk az általunk művelt szakmának.

Ehhez inspirációt adnak azon ügyfeleink, akik saját szakterületükön mértékadók, és akikkel már kölcsönös elégedettséggel dolgoztunk együtt.

A Revelator Csoport kialakulása

A Revelator Logisztikai, Informatikai és Vezetői Tanácsadó Kft-t Dr. Hartványi Tamás és Dr. Kovács János 1998-ban alapította. Mindketten a győri Széchenyi István Egyetem oktatói és közös céljuk, hogy szaktudásukkal hatékony segítséget nyújtsanak ügyfeleiknek a logisztikai, informatikai problémák megoldásában és működésük eredményességének növelésében.

A cég alapítói a Revelator létrehozását megelőzően is kutatóként, tanácsadóként tevékenykedtek. A logisztikai, informatikai és vezetői tanácsadás terén egyaránt komoly elméleti háttérrel, valamint hazai és nemzetközi gyakorlati tapasztalatokkal rendelkeznek. Ezek ötvözésével, a Széchenyi István Egyetem tudományos hátterével, és többségében szintén az egyetem oktatójaként is tevékenykedő munkatársaikra építve igyekeznek partnereiknek a mindenkor elvárható legjobb megoldást nyújtani.

Az elmúlt két évtized alatt mintegy 100 megbízó részére 200-nál több projekten dolgoztunk. Megbízóink között egyaránt találhatók közép-vállalkozások, magyar nagyvállalatok és multinacionális vállalatok, de dolgoztunk minisztériumok és hatóságok megbízásából is.

Főbb területek

ahol munkáink során megoldásokat nyújtottunk:

CÉGADATOK

 

Revelator Logisztikai, Informatikai és Vezetői Tanácsadó Kft.

Székhely:

9023 Győr, Tihanyi Á. út 60.

Postafiók:

9007 Győr, Pf. 744.

Cégjegyzékszám:

08-09-007845

Adószám:

11614360-2-08

Bankszámlaszám:

17000019-13691413-00000000

Tulajdonosok: Dr. Kovács János,
Dr. Hartványi Tamás